El president de la Generalitat Valenciana rep per primera vegada els rectors de la Xarxa Vives

FOTO2 XARXA VIVES

València, Barcelona, Palma.- 7.07.2016.- El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, s’han reunit amb els membres del Consell General, format pels 21 rectors de la Xarxa Vives d’Universitats, en una recepció que ha tingut lloc aquest dijous 7 de juliol al Palau de la Generalitat.

L’acte ha comptat amb la participació dels rectors de les universitats provinents del País Valencià, Catalunya, les Illes Balears i Andorra que formen la Xarxa Vives, i que vertebren el corredor mediterrani del coneixement, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió transfronterera de l’Europa Mediterrània.