La Universitat Pompeu Fabra acull les Jornades Fòrum Vives de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua

Programa
Materials de la jornada
Galeria d’imatges
Galeria de vídeos

Barcelona, València, Palma-.10/10/2016-. La Universitat Pompeu Fabra acull, durant avui dilluns i demà dimarts, el Fòrum Vives Jornades de Formació per al personal docent i investigador (PDI) que imparteix docència en una tercera llengua, un espai de inclou conferències i tallers en l’àmbit de la formació per a la docència en terceres llengües, amb l’objectiu de proporcionar estratègies metodològiques i recursos docents que permeten fer front al repte d’impartir docència en una llengua diferent a la pròpia.

L’activitat, oberta a tota la comunitat universitària, ha experimentat un èxit de participació, amb prop de 150 assistents que s’acostaran a la universitat catalana durant els dos dies de jornades.

El programa arranca avui a les 15 h amb l’acte d’inauguració. Al llarg de dos dies es realitzaran mostres de bones pràctiques, un taller de formació específica per al PDI de la UPF i una taula rodona. La cloenda de les jornades tindrà lloc demà, a les 13.30 h.

Fòrum Vives «Jornades de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua»