Compte enrere per a la Lliga de Debat Universitària 2017

img_2968

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.11/10/2016-. La Lliga de Debat Universitària 2017 tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra, entre els dies 24 i 27 d’abril de 2017. L’activitat, que té té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat de la Xarxa, tindrà com a tema de debat «Cal que el poder públic controle els mitjans de comunicació?».

La participació està oberta a l’alumnat de les universitats de la Xarxa matriculat en el curs acadèmic 2016-2017 i les universitats hauran de confirmar la participació abans del 2 de desembre de 2016.

Cada universitat podrà inscriure un equip participant, que haurà d’estar format per un màxim de 5 persones. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità o portaveu, que podrà ser un alumne en actiu, un antic alumne, un professor o personal d’administració i servei de la Universitat.

La lliga, organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats, compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, i comprén una competició anual en la qual, durant una setmana, diferents equips d’estudiants universitaris hauran de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema polèmic i d’actualitat.