Convoquen el premi Ramon Amigó i Anglés per a investigadors en el camp de la toponímia

fundacio_urv_cfp_opt_1457712112_1700

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.14/10/2016-. La Fundació Universitat Rovira i Virgili convoca el premi d’Investigació Ramon Amigó i Anglés a projectes d’investigació en l’àmbit de l’onomàstica catalana. El guardó s’adreça a treballs de recerca que tinguen com a objectiu la confecció d’inventaris de noms de lloc i de persona.

El premi està dotat amb 6.000 euros i compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística; i el termini per presentar les candidatures és el 31 d’octubre i s’han de fer arribar al Departament de Filologia Catalana de la URV de Tarragona.

En igualtat de condicions, es valoraran preferentment els treballs que ajuden a acabar de completar l’estudi de l’àrea geogràfica corresponent a l’àmbit de la Universitat Rovira i Virgili. Així mateix, es valorarà l’interés científic del projecte presentat, la metodologia del treball, el currículum del sol·licitant o sol·licitants, el grau d’interés de la proposta i l’àrea geogràfica a la qual pertany el terme objecte d’estudi.

El jurat, que estarà integrat per 5 membres designats lliurement pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut d’Estudis Catalans, farà públic el seu veredicte durant el mes de novembre.