Finalitza la VII edició del curs de formació per a futurs professors de català a les universitats de l’exterior

img_4501

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 16/10/2016.- La Biblioteca Municipal de l’Ajuntament de Vinaròs i l’Ajuntament de Morella han acollit aquest cap de setmana el VII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, organitzat per l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats. El curs ha tingut lloc a Vinaròs i Morella, amb la col·laboració dels dos ajuntaments amfitrions.

La setena edició del curs (vegeu el programa) s’ha tancat de manera oficial avui dissabte amb una sessió de cloenda de la mà de la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verònica Cantó i el secretari executiu de la Xarxa Vives, Ignasi Casadesús. Demà al matí, els participants al curs gaudiran d’una visita guiada per la vila de Morella.

Adreçat a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions, l’objectiu del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. En aquesta sisena edició, un any més, s’han omplert totes les places disponibles (40) i la demanda ha superat àmpliament l’oferta. D’aquesta manera, 280 alumnes han participat en les set primeres edicions d’aquesta iniciativa formativa.