CEUCAT, 5 anys de coordinació i representació estudiantil

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.-21/10/2016.- El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes és el màxim òrgan de representació estudiantil de Catalunya creat per govern, rectors i estudiants. El seu objectiu és coordinar als màxims representants de cada universitat del sistema universitari de Catalunya i representar la veu de l’estudiantat universitari.

Amb motiu dels seus 5 anys d’actuació, ahir va tenir lloc, a la Universitat Politècnica de Catalunya, un acte commemoratiu en què van participar els excoordinadors del CEUCAT Gemma Espigares i Jordi Codony i l’actual coordinador Lluís Forcadell per valorar els darrers anys de treball conjunt.

En el marc d’aquest acte el CEUCAT va aprofitar per reivindicar la necessitat de fer front al problema de preus dels masters universitaris.