Els llibres prenen la plaça!

València, Barcelona, Palma.- 21/10/2016.- La Plaça del Llibre és el major punt de trobada dels llibres en valencià a la ciutat de València, i enguany, per primera vegada se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament.

La Plaça del Llibre comptarà amb la major llibreria en valencià que mai ha hagut a la ciutat, a més d’un ampli programa d’activitats on es presentaran les principals novetats de tardor en la nostra llengua. Els serveis editorials i de publicacions de les universitats valencianes també hi seran presents i els més menuts tindran així mateix un espai dedicat especialment a ells durant tot el cap de setmana.

Aquest encontre està inclòs en el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de València