Isabel-Clara Simó, nova degana de la Institució de les Lletres Catalanes

_DSC9617 (2)

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-. 24/10/2016-. Isabel-Clara Simó ha estat escollida la nova degana de la Institució de les Lletres Catalanes. L’escriptora i Medalla d’Honor 2016 de la Xarxa Vives serà nomenada pel president de la Generalitat de Catalunya a proposta del conseller de Cultura per un període de tres anys renovable.

La figura del degà ha de correspondre a un escriptor en llengua catalana de reconegut prestigi i Isabel-Clara Simó és, a hores d’ara, una de les escriptores més importants del panorama literari i intel·lectual català. La seua trajectòria ha estat dedicada a la literatura, al periodisme, a la docència i, recentment, a la política.

Simó ha estat una de les homenatjades amb la Medalla d’Honor 2016 de la Xarxa Vives com a reconeixement de les 21 universitats membres de la institució, en l’acte de cloenda del curs acadèmic del mateix any.