València acull «L’Art de Ramon Llull»

València, Barcelona, Palma-. 27/10/2016-. El centre cultural Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acollirà l’exposició «L’Art de Ramon Llull», una mostra de deu creadors de les Illes Balears nascuts a partir de 1978, any de creació de la Universitat de les Illes Balears, i que han tingut algun tipus de relació formativa amb la UIB.

A l’exposició es podran veure obres dels artistes Joan Aguiló, Cati Cànoves, Fèlix Coll, Pau Garriga, Damià Matas, Antoni Marí, Tirurit, David Martín, Jaume Orejuela, Gabriela Seguí i Doralice Souza.

L’exposició ha estat produïda per la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Fundació Baleària i de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears.

La inauguració de la mostra tindrà lloc el divendres 28 d’octubre a les 20.30 hores al mateix centre, i l’exposició romandrà oberta al públic fins el 19 de novembre de 2016.