Les universitats commemoren el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

620

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.25/11/2016-. Les universitats de la Xarxa Vives han preparat una sèrie d’activitats, amb motiu del 25 de novembre, per commemorar el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.

Durant tota la setmana, ha tingut lloc un ampli ventall d’activitats amb lectures de manifests, tallers, teatre, performances, conferències a favor de la igualtat als campus universitaris.

Per a la jornada d’avui, la Universitat de les Illes Balears té prevista la presentació d’un audiovisual sobre la tracta de dones. Per la seua part, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic també s’han sumat a la jornada de sensibilització vers la violència contra les dones, amb la programació d’una conferència sobre la mutilació genital femenina i els matrimonis forçats, i una taula rodona sobre captació de talent femení a les empreses, respectivament.

Altres universitats, com la Universitat d’Alacant, que avui organitza el repte viral manniquin challenge a la seua biblioteca, la Universitat de Barcelona, amb el Congrés per a l’Eradicació de les Violències Masclistes des dels Serveis socials i Sanitaris, i la Universitat Pompeu Fabra, que té prevista una performance per a aquest migdia, han aprofitat la setmana per fer rodar la seua activitat al voltant de la igualtat.

Si voleu més informació sobre el que es prepara als campus, podeu consultar l’agenda dels webs de les vostres universitats.