La Universitat de Lleida organitza les VII Jornades de Gènere i Desenvolupament Rural

620

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.28/11/2016-. L’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida ha organitzat, juntament amb el Grup d’Estudi de les Societats Africanes (GESA), el grup d’Investigació i Estudis Aplicats al Desenvolupament AfricaInEs i el Centre Dolors Piera, les VII Jornades de Gènere i Desenvolupament Rural: «Dones contra la pobresa o dones per al benestar?», que tindran lloc durant la jornada d’avui dilluns i demà dimarts 29 de novembre a la sala de Juntes de la Facultat de Psicologia, i que han comptat amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Les jornades inclouran conferències i tallers que connectaran els equips de recerca en el tema de gènere i desenvolupament a Àfrica, amb l’objectiu d’internacionalitzar el seu marc de col·laboracions.