El Govern de les Illes Balears es reincorpora com a membre de l’Institut Ramon Llull

Barcelona, València, Palma-.15/12/2016-. Aquest matí, el Palau del Baró de Quadras de Barcelona ha acollit la reunió dels òrgans de direcció de l’Institut Ramon Llull – el Consell de Direcció i la Junta Rectora, de la que forma part la Xarxa Vives d’Universitats – per aprovar el pressupost i el pla d’actuació del consorci l’any vinent.

Aquesta Junta Rectora ha estat la primera presa de contacte entre el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i ha esdevingut el punt de partida per a la reincorporació del govern illenc com a membre del consorci.

També han assistit a la reunió el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila; la consellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, Ruth Mateu; el secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya, Jordi Solé; el secretari general de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Pau Villòria; el secretari general de la Vicepresidència del Govern de les Illes Balears, Josep Mallol; el director general de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torrent; la directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa; l’assessor de presidència de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé; el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros; el vicepresident primer de la Xarxa Vives d’Universitats, Francesc Xavier Grau; la degana de la Institució de les Lletres Catalanes, Isabel Clara-Simó; el director de l’Institut Ramon Llull, Manuel Forcano; el gerent de l’Institut Ramon Llull, Josep Marcé; i la secretària de la Junta Rectora de l’Institut Ramon Llull, Maria Isabel Buldó.

Foto: Jordi Bedmar