La Societat Catalana de Sociolingüística atorga cinc borses de viatge per assistir a l’Escola d’Estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.1/02/2017-. Amb motiu de la vuitena edició de l’Escola d’Estiu de Sociolingüística, la Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) ha organitzat unes borses de viatge per a facilitar la participació d’estudiants d’arreu del territori Vives.

Les borses s’atorgaran a estudiants de màster o de doctorat de qualsevol de les universitats de la Xarxa que s’inscriguen a l’escola d’estiu. Els candidats hauran de sol·licitar la borsa adreçant-se per correu electrònic a la SOCS i indicant els requeriments que s’estableixen a les bases.

La Junta de la SOCS estudiarà les sol·licituds i tindrà en compte, a l’hora de prioritzar-les, la distància geogràfica, així com el fet que siguen estudiants de doctorat en curs.

Les borses, que no cobreixen la inscripció a l’Escola d’Estiu, seran d’un mínim de 100 euros, i se’n podran concedir un màxim de 5.