Els programadors culturals de les universitats de la Xarxa Vives acorden col·laborar conjuntament

Barcelona, València, Palma-.10/02/2017-. Els programadors culturals de les universitats de la regió Vives s’han reunit al llarg de dos dies a la trobada Fòrum Vives sobre gestió cultural a la universitat, que ha tingut lloc a la Universitat Pompeu Fabra  els dies 8 i 9 de febrer.

La trobada, que ha esdevingut un punt de connexió entre les activitats que organitzen els serveis culturals de les universitats Vives, ha acollit l’assistència de 22 participants provinents de 13 universitats i ha esdevingut l’inici d’una col·laboració permanent entre els professionals de la gestió cultural a les universitats del corredor mediterrani.

Durant el transcurs de les jornades, els responsables han acordat compartir productes culturals entre universitats, l’elaboració de programes de formació en comú i el desenvolupament d’ una proposta d’eixos estratègics comuns sobre la política cultural de la universitat.

Fòrum Vives: Trobada sobre Gestió Cultural