La Universitat de les Illes Balears ja té equip per a la Lliga de Debat Universitària

Palma, Barcelona, València-.27/02/2017-. L’equip «Persuasius» ha estat el guanyador de la fase prèvia de la Lliga de Debat Universitària a la Universitat de les Illes Balears (UIB), que ha tingut lloc al Parlament de les Illes Balears el 24 de febrer.

Els «Persuasius» (en contra) es van imposar a l’equip Sentit Comú (a favor) a una intensa final que va acabar amb el veredicte del jurat i el nom de l’equip guanyador.

L’equip campió, format per Caterina Muntaner (grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica), Sebastià Salas (doble grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses), Andreu Amengual (grau en Bioquímica) i Josep Mª Feliu (grau en Economia) i Bernat Falcón (capità i grau en Dret), representarà la UIB a la final absoluta de la Lliga de Debat Universitària 2017, que tindrà lloc del 24 al 27 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra.

El president del Parlament, Baltasar Picornell, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han estat els responsables de lliurar els premis.