L’equip ROMAD guanya la fase prèvia de la Lliga de Debat Universitària a la UJI

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.28/02/2017-. La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I (UJI) ha acollit la I Lliga interna de debat, que ha tingut lloc ahir dilluns 27 de febrer al campus universitari i que ha estat organitzada pel Consell de l’Estudiantat.

L’equip ROMAD, format per Rocio Paniagua, Mar Catalán, Adrián González i Carles Crespo com a capità, ha estat el campió de la competició, i serà l’encarregat de representar l’UJI a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 24 al 27 d’abril a la Universitat Pompeu Fabra.

El tribunal va estar presidit per la professora del Departament de Ciències de la Comunicació, Estela Bernad, i va comptar amb el delegat de centre de la facultat, Jaime Clemente; el president del Consell de l’Estudiantat, Jorge Ribes; i el periodista Santiago P. Rosado.