Premsa Comarcal convoca el 9é Premi de Recerca Premsa Comarcal

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.15/03/2017-. L’Associació Catalana de la premsa Comarcal (ACPC), amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, convoca la novena edició del premi de Recerca Premsa Comarcal, dirigit a estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels territoris de parla catalana.

El treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, amb possibilitat d’ampliació de la quantia, si el jurat ho estima convenient, en funció de l’abast de la recerca guanyadora.

La convocatòria està destinada als estudis “sobre temes relacionats amb l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, amb l’ús d’Internet com a prioritat, però oberta també al periodisme de proximitat en general que es realitza a ràdios i televisions locals, portals digitals d’informació general i a qualsevol altra tecnologia”, tal i com s’explica a les bases.

Els projectes que opten al premi s’hauran de lliurar abans del 20 d’abril a la seu de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.

La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que tindrà lloc el proper 20 de maig a Igualada (Anoia).