El col·legi Sant Ermengol guanya la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat a la UdA

Andorra la Vella-.03/04/2017-. El Col·legi Sant Ermengol ha estat el campió de la fase local de la Universitat d’Andorra (UdA), que ha tingut lloc aquest divendres al centre de Congressos d’Andorra la Vella.

L’equip del centre guanyador, format per Pau Bascompte, Marc Camardons, Anna Carrasco, Elisa Soler i David Orrit, com a tutor i capità, representarà la Uda a la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 27 al 29 d’abril.

A la competició va participar un total de 8 equips de 4 centres educatius: Escola Andorrana de batxillerat, Col·legi Sant Ermengol, Lycée Comte de Foix i el Col·legi Espanyol Maria Moliner. Els equips han estat formats per estudiants de 4t d’ESO i batxillerat que, durant una jornada, han debatut al voltant del tema “Els animals tenen drets?”, aportant arguments a favor i en contra de la polèmica qüestió.

L’activitat permet als estudiants treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional.