Barcelona acull el I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.18/05/2017-. La Xarxa Vives d’Universitats, el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona organitzen el I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió, que tindrà lloc a Barcelona els dies 7 i 8 de novembre.

L’objectiu d’aquest congrés se centra en donar a conèixer la recerca en l’atenció a la diversitat a l’àmbit universitari, des d’una perspectiva nacional i internacional.

En aquest primer congrés, es poden presentar investigacions només en forma de comunicacions orals, que suposin un avenç significatiu en l’atenció de les persones amb alguna condició de discapacitat a les universitats, en qualsevol dels sectors acadèmics en què es desenvolupa l’acció universitària.

La inscripció estarà disponible a partir del mes de juny i el termini de presentació de comunicació s’estableix el proper 15 de setembre.

Entre les comunicacions presentades, i per promoure la participació del jovent investigador, el Comitè Científic en seleccionarà dues per atorgar els premis que concedeix la Fundació Prevent, entitat col·laboradora del congrés.

Tota la informació detallada sobre el congrés es pot consultar a la pàgina web.