Andrea Sunyol obté la 10a Beca Segimon Serrallonga

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.19/06/2017-. La vigatana Andrea Sunyol ha rebut aquest dissabte la desena Beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis a l’estranger, que convoca l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

D’entre les 16 propostes presentades d’arreu dels territoris de parla catalana, el jurat ha valorat la de Sunyol, que provisionalment es titula “Estudi etnogràfic sobre multilingüisme, elitisme i ideologies de globalisme a les escoles internacionals de Catalunya”. Sunyol explicava a la sala noble de Can Parrella de Torelló que la beca, dotada amb 8.000 euros, li permetrà anar a l’Institute of Education de l’University College de Londres, i treballar amb investigadors de renom en l’àmbit de la sociologia i l’educació.