Obert el termini de presentació de resums per a les XXXV Jornades d’Estudis Històrics Locals

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.28/06/2017-. S’obri el termini per presentar les propostes de comunicacions per a les XXXV Jornades d’Estudis Històrics Locals. Estudis de cinema i audiovisual: historiografia, arxius, turisme i territori, publicitat i indústria, organitzades per l’Institut d’Estudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears, i que tindran lloc a Can Ventosa (Eivissa), els dies 6, 7 i 8 de novembre.

Les propostes, que s’han adscriure a alguna de les cinc ponències establertes a la convocatòria (arxius de cinema; cinema, turisme, economia i territori; historiografia del cinema a les Illes Balears en relació amb el turisme; indústria del cinema; i publicitat audiovisual), es poden presentar en català, castellà, anglés, francès i italià.