El Grup de Treball de Cooperació Universitària al Desenvolupament de la Xarxa Vives es reuneix a la UB

Reunió del Grup de Treball de Cooperació Universitària al Desenvolupament

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.06/07/2017-. La Universitat de Barcelona acull avui una sessió de reunió del Grup de Treball de Cooperació Universitària al Desenvolupament de la Xarxa Vives, amb l’objectiu de tractar l’estat actual de les iniciatives i les actuacions de les universitats de la Xarxa en el marc del suport a les persones refugiades o provinents de zones en conflicte, i compartir experiències.

Aquesta sessió de treball s’organitza en el marc de la reunió de les institucions europees sòcies del projecte Higher Education Suporting Refugees in Europe (inHERE), que acollirà els dies 5 i 6 de juliol la Universitat de Barcelona, i que té com a objectiu facilitar l’accés i la integració a les universitats europees de les persones refugiades i millorar la resposta a les necessitats específiques d’aquestes persones a través de la formació del personal universitari i l’intercanvi de bones pràctiques.