La Universitat Rovira i Virgili acull la desena edició de la Trobada Fòrum Vives de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

X Trobada de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.06/07/2017-. La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha acollit, el dijous 6 i divendres 7 de juliol, la Trobada de Síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives, una activitat que es desenvolupa en el marc del Fòrum Vives, i que compta amb la participació dels representants de les universitats dels territoris de parla catalana.

La inauguració de les jornades ha comptat amb la participació del delegat del rector de Relacions Institucionals de la URV, Antoni González, i el síndic de greuges de la mateixa universitat, Josep Canicio.

Les sessions de treball han comptat amb una sèrie de debats al voltant de la independència dels síndics defensors i mediadors universitaris; les normatives reguladores dels síndics, defensors i mediadors universitaris; la participació dels síndics, defensors i mediadors universitaris en la vida i les institucions universitàries; i la gestió, valoració i compatibilització de les absències justificades dels estudiants a classe i els exàmens.

El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, ha participat a la cloenda de les jornades.