Anthony Bonner i Daniel Bastida, Medalles d’Honor 2017 de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.05/07/2017-. El lul·lista i traductor Anthony Bonner i l’impulsor dels estudis d’ensenyament superior a Andorra, Daniel Bastida, seran homenatjats amb la Medalla d’Honor 2017 de la Xarxa Vives durant l’acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017 de la Xarxa Vives d’Universitats. Andorra acollirà l’esdeveniment el proper divendres 14 de juliol.

Anthony Bonner és músic, traductor, botànic, crític musical i un dels grans referents del lul·lisme internacional. El seu estudi The Art and Logic of Ramon Llull és la culminació de trenta anys d’investigació, plasmada en més d’un centenar de publicacions. La versió en català d’aquesta obra de referència, L’art i la lògica de Ramon Llull, va ser coeditada per Edicions de la Universitat de les Illes Balears i Edicions de la Universitat de Barcelona dins de la col·lecció Blanquerna, que dirigeixen Pere Rosselló (UIB) i Albert Solé (UB).

Maribel Ripoll, doctora en Filologia Catalana i coordinadora de la Càtedra Ramon Llull de la Universitat de les Illes Balears, s’ocuparà de pronunciar la laudatio del lul·lista i traductor, en un acte que serà conduït pel president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau.

D’una altra banda, Daniel Bastida és doctor enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i diplomat en Direcció d’Empreses per l’Instituto de Estudios Superiores de la Empresa de Barcelona, i ha estat l’impulsor de l’ensenyament superior a Andorra.

Florenci Pla, director del Centre d’Estudis Empresarials i Tecnològics de la Universitat d’Andorra, serà l’encarregat de pronunciar la laudatio de Bastida.