L’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT CENTRA EL I CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE UNIVERSITAT I INCLUSIÓ

La Xarxa Vives d’Universitats organitza, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, el I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de novembre, a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB).

L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer la recerca en l’atenció a la diversitat en l’àmbit universitari, tant des d’una perspectiva nacional com internacional. En la seua primera edició, l’organització fa una crida a comunicacions dirigida a equips de recerca, especialistes i entitats que hagen dut a terme projectes de recerca i tasques relacionades amb l’atenció a les persones amb discapacitat en l’àmbit universitari.

Les comunicacions han de suposar un avenç significatiu en l’atenció de les persones amb alguna discapacitat que formen part de la comunitat universitària i tractar temes clau com ara les adaptacions curriculars i acadèmiques, l’accés a la universitat, l’esport universitari o la inclusió laboral.

Per tal de promoure la participació de joves investigadors, el comitè científic seleccionarà, d’entre les presentades, dues comunicacions per atorgar els premis que concedeix la Fundació Prevent, entitat que col·labora amb el congrés. Les persones interessades han de realitzar la inscripció.