LA MISSIÓ CULTURAL DE LA UNIVERSITAT, EIX CLAU A LA COMISSIÓ DE CULTURA

24/10/2017.– La Universitat de València (UV) ha reunit avui 24 d’octubre la Comissió de Cultura de la Xarxa Vives d’Universitats (XVU). Vicerectors i vicerectores de l’àmbit cultural de diferents universitats del territori Vives han pogut debatre sobre la funció i missió cultural de la Universitat.

La cita ha tingut lloc al Centre Cultural la Nau de la UV i ha estat presidida pel vicepresident I de la XVU, Francesc Xavier Grau. Durant la reunió de treball i prèviament a l’establiment de línies d’actuació comunes, la comissió ha revisat els antecedents de la gestió cultural en el marc de XVU i ha avaluat el pla de treball del Grup de Treball de Gestió Cultural de la Xarxa.

L’àmbit cultural a la Universitat és ja una àrea de treball consolidada a la XVU, en concret coordinada per l’esmentat grup de treball, que aplega els directors dels serveis de cultura de les diferents universitats de la Xarxa. No obstant això, la reconstitució de la Comissió de Cultura reforça aquesta línia de treball sectorial gràcies a la participació directa dels vicerectors de cultura.