Obertes les inscripcions al IX Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

  • Adreçat a llicenciats i graduats en Filologia, Traducció i Humanitats, i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions
  • Els interessats es poden inscriure fins al 15 de setembre de 2018

SONY DSC

19.06.2018.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el «IX Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger», que se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 19 i el 21 d’octubre de 2018, i que compta amb la col·laboració del Màster d’Ensenyament de català com a primera i segona llengua de la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la Facultat d’Educació i del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant.

El curs, que ofereix un total de 40 places, s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats, i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions, que no tinguen o compten amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua.

L’acció formativa té un preu de 150 euros que inclou allotjament, tot i que els alumnes seleccionats podran demanar ajuts a la mobilitat DRAC Hivern per cobrir les despeses de mobilitat, matrícula i allotjament (consulteu universitats de la Xarxa Vives que atorguen ajuts DRAC). Les persones interessades poden d’emplenar el formulari d’inscripció fins al 15 de setembre.

El curs, organitzat anualment des de 2010, té com a objectiu contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior i el tractament de la variació lingüística, la cultura i la literatura a l’aula. En aquesta edició, participaran els professors de llengua a les universitats de l’exterior Júlia Llompart (Universitat Autònoma de Madrid), Aina Cendra (Universitat de Torí) i Marc Llaurador (Universitat Hebrea de Jerusalem).

 

Per a més informació, podeu consultar el programa.