La Xarxa Vives, present un any més a la Jornada Realiter

  • L’edició d’enguany aborda les convergències i les divergències en la pràctica terminològica.
  • Membres del Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura de la Xarxa participen en la jornada científica.

04/07/2018– Sota el lema “Convergències i divergències en la pràctica terminològica: de la terminologia espontània a la terminologia planificada”, Realiter ha celebrat el 2 i 3 de juliol la seua 14a trobada científica a l’Institut Nacional de la Història de l’Art de Paris.

Realiter és una xarxa panllatina de terminologia que agrupa persones, institucions i organismes de països de llengües neollatines. La seua missió és afavorir el desenvolupament harmònic d’aquestes llengües, les quals gaudeixen d’un origen comú i de models de formació lèxica semblants.

La Xarxa Vives d’Universitats participa des de fa més d’una dècada a les jornades anuals de Realiter. En aquesta ocasió, membres del Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura, concretament representants de les universitats Politècnica de Catalunya i Autònoma de Barcelona, hi han participat amb la ponència “L’encaix entre la terminologia espontània i la terminologia planificada: el cas de la nomenclatura interuniversitària”.