Les publicacions universitàries tornen a la Plaça del Llibre!

  • La Plaça del Llibre és la major mostra editorial en català a la ciutat de València
  • Per segon any consecutiu, els serveis de publicacions de les universitats de la Xarxa hi són presents

31.10.2018.- Un any més, la plaça de l’ajuntament de València s’ompli de llibres amb l’arribada de la Plaça del Llibre, que ha esdevingut la major mostra d’edicions en català a la ciutat. Enguany, per segon any consecutiu, els serveis de publicacions de  les universitats de la Xarxa Vives hi són presents amb una selecció d’obres. L’encontre tindrà lloc de l’1 al 4 de novembre.

Durant els quatre dies, la plaça de l’Ajuntament de València es transforma en un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors, il·lustradors i bibliotecaris. En aquesta sisena edició, la Plaça del Llibre compta amb la participació de 67 editorials, 10 llibreries, les biblioteques públiques valencianes i les universitats de la Xarxa Vives. A més, els assistents podran gaudir d’un ampli programa d’activitats per a tots els públics.