El Consell General de la Xarxa Vives aprova el programa d’actuació anual de la institució

Consell-General-Xarxa-Vives

 

Consell-General Xarxa Vives

15.02.2019. Els rectors i les rectores de les universitats de la Xarxa Vives, que integren el Consell General de la institució, s’han reunit en sessió ordinària a Sitges (el Garraf). A més de la reunió d’avui, els membres del Consell General van assistir ahir a un debat estratègic, amb l’objectiu d’analitzar i impulsar estratègies comunes i polítiques universitàries en la regió Pirineus-Mediterrània.

El Consell General de la Xarxa Vives és l’òrgan superior de decisió i de definició estratègica, i estableix el programa general d’actuació i el pressupost anual de la institució. La reunió de rectors i rectores té lloc dues vegades a l’any. La darrera va tenir lloc el 12 i 13 de juliol de 2018 a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, en el marc del lliurament de la Medalla d’Honor de la institució i la cloenda del curs acadèmic 2017-2018.

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta de 22 universitats en educació superior, cultura i llengua. La finalitat de la Xarxa Vives és potenciar les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya del Nord, Andorra i Sardenya, i també d’altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeta coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.