Registre de les activitats de tractament de lā€™AssociaciĆ³ Institut Joan LluĆ­s Vives (Xarxa Vives dā€™Universitats) en condiciĆ³ de responsable.

1. Objecte dā€™aquest informe.

Dā€™acord amb lā€™article 30.1 del reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 dā€™abril de 2016, relatiu a la protecciĆ³ de les persones fĆ­siques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulaciĆ³ dā€™aquestes dades (RGPD), lā€™AssociaciĆ³ Institut Joan LluĆ­s Vives (Xarxa Vives dā€™Universitats o Xarxa Vives) com a responsable del tractament ha de mantenir un registre de les activitats de tractament que es realitzen sota la seua responsabilitat. Aquest registre ha de contenir la informaciĆ³ que sā€™indica a continuaciĆ³:

a) Nom i dades de contacte del responsable i, si escau, del corresponsable, del representant del responsable i del delegat de protecciĆ³ de dades.
b) Finalitats del tractament.
c) Detall de les categories dels interessats i de les categories de les dades personals.
d) Categories dels destinataris a qui sā€™han comunicat o es comunicaran les dades personals, inclosos els destinataris de tercers paĆÆsos o organitzacions internacionals.
e) Si escau, les transferĆØncies de dades personals a un tercer paĆ­s o a una organitzaciĆ³ internacional, inclosa la identificaciĆ³ dā€™aquest paĆ­s o organitzaciĆ³ internacional, i en el cas de les transferĆØncies indicades en lā€™article 49, apartat 1, parĆ graf segon del RGPD, la documentaciĆ³ de garanties escaients.
f) Quan siga possible, els terminis previstos per a la supressiĆ³ de les diferents categories de dades.
g) Quan siga possible, una indicaciĆ³ general de les mesures tĆØcniques i organitzatives de seguretat a quĆØ es refereix lā€™article 32, apartat 1, del RGPD.

Dā€™acord amb lā€™article 31.1 de la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), aquesta informaciĆ³ es podrĆ  organitzar en conjunts estructurats de dades. A mĆ©s, en virtut de lā€™article 31.3 de la LOPDGDD, la XVU farĆ  pĆŗblic un inventari de les seues activitats de tractament, disponible en mitjans electrĆ²nics, en el qual constarĆ  la informaciĆ³ del registre dā€™activitats, regulat en lā€™article 30 del reglament (UE) 2016/679, i la seua base legal.

DesprĆ©s dā€™enviar el protocol de declaraciĆ³ i els formularis i dā€™analitzar la informaciĆ³, es distingeixen els tractaments de dades segĆ¼ents:

1.- Personal i recursos humans.
2.- Jornades i congressos.
3.- Enquestes i informes.
4.- Subscripcions a butlletins i continguts en lĆ­nia.
5.- Cursos i programes de formaciĆ³.
6.- CRM.
7.- Comptabilitat.
8.- ProveĆÆdors.
9.- Competicions i concursos.
10.- Interaccions amb xarxes socials.

2. Metodologia i contingut dā€™aquest informe.

A partir de la documentaciĆ³ aportada es presenta en format de taula una proposta de registre de les activitats de tractament. Respecte al contingut dels tractaments Ć©s necessari fer una sĆØrie dā€™observacions:

1.- Finalitat del tractament. La definiciĆ³ de les finalitats apuntades lā€™hauran de verificar els responsables de les diferents Ć rees perquĆØ siguen tan precises com siga possible, en compliment del principi regulat en lā€™article 5 RGPD. Tals finalitats sā€™han desenvolupat a partir de la informaciĆ³ remesa. En alguns casos, les definicions de les finalitats han tendit a ser genĆØriques.
2.- Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³. Sā€™inclou en el registre dā€™activitats un apartat per a la base jurĆ­dica de legitimaciĆ³ del tractament. Amb carĆ cter general, no sā€™han assenyalat les bases legals del tractament en les declaracions emplenades. En aquest sentit, caldrĆ  revisar les bases jurĆ­diques aplicables.
3.- Destinataris de les dades: cessions o comunicacions de dades. Ɖs necessari revisar i identificar, si escau, les cessions o comunicacions de dades inicialment assenyalades en la declaraciĆ³ i les establertes en la present proposta de registre de les activitats de tractament.
4.- TransferĆØncies internacionals. Segons la informaciĆ³ remesa no hi ha transferĆØncies internacionals dā€™acord amb el els articles 44 i segĆ¼ents del Reglament general de protecciĆ³ de dades. No obstant aixĆ², caldrĆ  verificar si en el marc de les activitats de tractament es fan transferĆØncies de dades a tercers paĆÆsos o organitzacions internacionals.
5.- Drets personals. En cada tractament sā€™inclou una proposta bĆ sica per a lā€™exercici de drets per via electrĆ²nica o fĆ­sicament. Tal proposta ha dā€™ajustar-se als criteris i els procediments de lā€™entitat.

3. Registre dā€™activitats de tractaments en qualitat de responsable.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ de la informaciĆ³ sobre el personal de lā€™organitzaciĆ³ i sobre els processos de selecciĆ³.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (article 6.1.b) RGPD), relaciĆ³ contractual, en virtut del qual sā€™estableixen:
– El Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 dā€™octubre, pel qual sā€™aprova el text refĆ³s de la Llei de lā€™Estatut dels Treballadors.
ā–Ŗ ObligaciĆ³ legal del responsable del tractament (art. 6.1.c) RGPD):
– Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenciĆ³ de riscos laborals.

Interessats
Personal de lā€™organitzaciĆ³, demandants dā€™ocupaciĆ³ i concursants de processos de selecciĆ³ de personal.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon, adreƧa, adreƧa electrĆ²nica, signatura, nĆŗm. SS /mutualitat i fotografia.
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals: curriculum vitae.
ā–Ŗ Dades econĆ²miques, financeres i dā€™assegurances: comptes bancaris.
ā–Ŗ Dades de detalls de lā€™ocupaciĆ³

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– AgĆØncia Estatal dā€™AdministraciĆ³ TributĆ ria per al compliment dā€™obligacions tributĆ ries previstes per la llei 35/2006, de 28 de novembre, de lā€™impost sobre la renda de les persones fĆ­siques.
– Tresoreria General de la Seguretat Social per al compliment dā€™obligacions relacionades amb les cotitzacions socials, dā€™acord amb el Reial decret legislatiu 8/2015, de 30 dā€™octubre, pel qual sā€™aprova el text refĆ³s de la Llei general de la Seguretat Social.
– Entitats financeres per al pagament de nĆ²mines, aixĆ­ com les assegurances que corresponguen.
– Entitats asseguradores i mĆŗtues dā€™accident de treball per a la comunicaciĆ³ de dades dels assegurats i dels qui necessiten assistĆØncia.
– InspecciĆ³ de Treball, dā€™acord amb el Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 dā€™agost, pel qual sā€™aprova el text refĆ³s de la Llei sobre infraccions i sancions en lā€™ordre social.
– UNIƓ DE MƚTUES, empresa prestadora dels serveis de vigilĆ ncia de la salut, dā€™acord amb lā€™article 22 de la llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenciĆ³ de riscos laborals.
– Autoritats sanitĆ ries per a lā€™assistĆØncia requerida en el supĆ²sit que lā€™interessat no estiga capacitat per a donar el seu consentiment, en virtut de lā€™article 9.2.c del Reglament general de protecciĆ³ de dades.
– Sindicats, representants sindicals i delegat de personal en compliment dels deures de colĀ·laboraciĆ³ previstos en les lleis de la funciĆ³ pĆŗblica i la legislaciĆ³ laboral: Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 dā€™octubre, pel qual sā€™aprova el text refĆ³s de la Llei de lā€™Estatut dels Treballadors, llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenciĆ³ de riscos laborals i llei orgĆ nica 11/1985, de 2 de agost, de llibertat sindical.
– Publicacions del cens electoral en eleccions sindicals (llei orgĆ nica 11/1985, de 2 dā€™agost, de llibertat sindical).
– Les obligacions de publicitat regulades en la llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparĆØncia, accĆ©s a la informaciĆ³ pĆŗblica i bon govern, i la llei 2/2015, de 2 dā€™abril, de transparĆØncia, bon govern i participaciĆ³ ciutadana de la Comunitat Valenciana.

A requeriment dā€™autoritats pĆŗbliques:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en lā€™exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En tals casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Amb consentiment:
– A sindicats per a la detracciĆ³ de la quota dā€™afiliaciĆ³ sindical.

TransferĆØncies internacionals
Es preveuen transferĆØncies internacionals de dades a:
– Andorra, paĆ­s declarat de nivell adequat per la ComissiĆ³ Europea, dā€™acord amb la decisiĆ³ 2010/625/UE, de la ComissiĆ³, de 19 dā€™octubre de 2010.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
Les dades personals es tractaran mentre hi haja un vincle jurĆ­dic amb la Xarxa Vives. Sense perjudici dā€™aixĆ², la informaciĆ³ tindrĆ  els terminis de conservaciĆ³ segĆ¼ents:
– La informaciĆ³ de carĆ cter laboral i relacionada amb la Seguretat Social sā€™emmagatzemarĆ  durant un perĆ­ode de quatre anys, dā€™acord amb el Reial decret legislatiu 5/2000, de 4 dā€™agost, pel qual sā€™aprova el text refĆ³s de la Llei sobre infraccions i sancions en lā€™ordre social.
– La informaciĆ³ relacionada amb les obligacions establertes en matĆØria de prevenciĆ³ de riscos laborals es conservarĆ  durant un perĆ­ode de cinc anys en virtut del que disposa lā€™article 23 de la llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenciĆ³ de riscos laborals. No obstant aixĆ², el perĆ­ode de conservaciĆ³ pot ser major si ho requereixen les tasques realitzades per lā€™empleat en funciĆ³ de la normativa especĆ­fica aplicable.
– La informaciĆ³ de naturalesa tributĆ ria es conservarĆ  durant el perĆ­ode de prescripciĆ³ de quatre anys que estableix lā€™article 66 de la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.
– La informaciĆ³ que es publique en compliment de les obligacions de fer publicitat activa es conservarĆ  durant el perĆ­ode que, si escau, fixe la normativa estatal o autonĆ²mica.
– Amb carĆ cter general, la informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIE…), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats de lā€™Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ administrativa de la informaciĆ³ dā€™assistents i ponents de les jornades o congressos, enviament dā€™informaciĆ³ rellevant sobre les activitats de lā€™organitzaciĆ³, aixĆ­ com lā€™expediciĆ³ de certificats, si escau.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ MissiĆ³ realitzada en interĆØs pĆŗblic (article 6.1.e) RGPD), dā€™acord amb els estatuts de lā€™associaciĆ³ i la llei 14/2011, dā€™1 de juny, de ciĆØncia, tecnologia i innovaciĆ³.
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (art. 6.1.b) RGPD):
– RelaciĆ³ jurĆ­dica amb ponents.
– AcceptaciĆ³ dels assistents als congressos de les condicions dā€™inscripciĆ³.
ā–Ŗ Consentiment per al tractament (art. 6.1.a) RGPD).
– AcceptaciĆ³ de la recepciĆ³ de la informaciĆ³ sobre les nostres activitats.

Interessats
Assistents, associats o membres i ponents.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, adreƧa, telĆØfon, adreƧa electrĆ²nica.
ā–Ŗ Dades de categories especials: discapacitat (en cas de ser necessari per a lā€™accessibilitat als recintes i locals).
ā–Ŗ Dades econĆ²miques, financeres i dā€™assegurances: comptes bancaris.
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals.

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– PublicaciĆ³ dels actes en la pĆ gina web i en mitjans de comunicaciĆ³.
– ComunicaciĆ³ de llistes dā€™assistents de les universitats amfitriones que habiliten els locals on se celebren els actes.
– Si escau, a entitats bancĆ ries per a fer pagaments.
– AgĆØncies de viatges o hotels per a la gestiĆ³ de lā€™allotjament i/o desplaƧament.
– Autoritats sanitĆ ries per a lā€™assistĆØncia requerida en el cas que lā€™interessat no estiga capacitat per a donar el seu consentiment, en virtut de lā€™article 9.2.c de Reglament general de protecciĆ³ de dades.
– Si escau, publicaciĆ³ dā€™informaciĆ³ i contingut multimĆØdia en mitjans i xarxes socials.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en lā€™exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En tals casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– MediterrĆ”neo Holidays S.L., empresa prestadora de serveis com a agĆØncia de viatges.
– Google LLC, empresa prestadora del servei ā€œG suite for nonprofitsā€.
– Si escau, altres empreses prestadores de serveis (servei dā€™Ć pats, agĆØncies de viatges, etc.).

TransferĆØncies internacionals
Es preveuen transferĆØncies internacionals de dades a:
– Andorra, paĆ­s declarat de nivell adequat per la ComissiĆ³ Europea, dā€™acord amb la decisiĆ³ 2010/625/UE, de la ComissiĆ³, de 19 dā€™octubre de 2010.
Tals transferĆØncies de dades es faran quan la Universitat dā€™Andorra organitze una jornada o congrĆ©s.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ Les dades es conservaran durant la gestiĆ³ de la jornada o congrĆ©s organitzat i durant el temps necessari per a la certificaciĆ³, si escau.
ā–Ŗ Les dades que es divulguen o aquelles de quĆØ es faƧa publicitat (enregistraments, notes de premsa, programes etc.) podran conservar-se indefinidament.
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.
ā–Ŗ La informaciĆ³ que es publique en compliment de les obligacions de fer publicitat activa es conservarĆ  durant el perĆ­ode que fixe la normativa estatal o autonĆ²mica.
ā–Ŗ La informaciĆ³ de naturalesa tributĆ ria es conservarĆ  durant el perĆ­ode de prescripciĆ³ de quatre anys que estableix lā€™article 66 de la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.
ā–Ŗ Les dades que es divulguen o aquelles de quĆØ es faƧa publicitat (enregistraments, notes de premsa, programes etc.) es podran conservar indefinidament.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIE…), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ de la informaciĆ³ per a fer estudis i informes sobre qĆ¼estions diverses en relaciĆ³ amb el mĆ³n universitari i els seus integrants. RealitzaciĆ³ dā€™enquestes per a lā€™elaboraciĆ³ dā€™estudis.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (art. 6.1.b) RGPD) en els tractaments que comporten una contraprestaciĆ³.
ā–Ŗ Consentiment (art. 6.1.a) RGPD) en els tractaments que no comporten una contraprestaciĆ³.
ā–Ŗ InterĆØs legĆ­tim.

Interessats
Assistents a un congrĆ©s, associats o membres, solĀ·licitants o beneficiaris dā€™ajudes, personal investigador, subjectes dā€™una investigaciĆ³, estudiants, professors, personal dā€™administraciĆ³, clients, usuaris i personal de contacte.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon i adreƧa electrĆ²nica.
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals.
ā–Ŗ Dades de detalls de lā€™ocupaciĆ³.

Destinataris de les dades
ā–Ŗ Es comunicaran les dades sense necessitat de consentiment:
– A la notaria en el cas que en les enquestes es facen sortejos davant de notari.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En tals casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers sā€™assegurarĆ  que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

TransferĆØncies internacionals
No es preveuen transferĆØncies internacionals de dades.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ Les dades es conservaran durant la realitzaciĆ³ dels estudis o informes.
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
Informar sobre les activitats i serveis de lā€™organitzaciĆ³.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ Consentiment per al tractament (art. 6.1.a) RGPD) en relaciĆ³ amb lā€™enviament dā€™informaciĆ³ dels serveis i activitats de lā€™organitzaciĆ³.

Interessats
Associats o membres, personal investigador, cĆ rrecs pĆŗblics, personal de contacte, estudiants, professors, personal dā€™administraciĆ³, altres empleats, clients i usuaris.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, adreƧa-e i localitat.
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals: universitat, comunitat universitĆ ria de pertinenƧa (estudiants, personal docent, personal administratiuā€¦).

Destinataris de les dades
ā–Ŗ Es comunicaran les dades sense necessitat de consentiment:

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en lā€™exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En tals casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– Google LLC, empresa prestadora del servei ā€œG suite for nonprofitsā€.
– Mailchimp, empresa prestadora de serveis de mĆ rqueting per correu electrĆ²nic.

TransferĆØncies internacionals
No es preveuen transferĆØncies internacionals de dades.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ Les dades es tractaran mentre es mantinga el vincle amb la finalitat dā€™enviar comunicacions electrĆ²niques, llevat que lā€™interessat sā€™opose al tractament o exercisca el dret de revocaciĆ³ del consentiment, si escau.
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ de la informaciĆ³ sobre els programes i cursos de formaciĆ³ de lā€™organitzaciĆ³ o en quĆØ aquesta participe.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (art. 6.1.b) RGPD):
– InscripciĆ³ i matrĆ­cula dels alumnes.
– Vincle contractual amb el personal docent de les formacions.

Interessats
Estudiants, personal de les universitats membres, personal dā€™administraciĆ³ i serveis (PAS), professorat/personal docent, personal de contacte, altres persones fĆ­siques.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon, adreƧa i adreƧa electrĆ²nica.
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals: titulacions dels alumnes preinscrits.

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– Entitats asseguradores per atendre les contingĆØncies previstes en les assegurances corresponents.
– Serveis sanitaris en cas de malaltia o accident quan hi haja interĆØs vital de la persona.
– Si escau, a les entitats bancĆ ries per al cobrament corresponent.
– Organismes, entitats i instituts amb els quals es fan els cursos i els programes de formaciĆ³.
– A les universitats membres de la Xarxa Vives dā€™Universitats per a comprovar la relaciĆ³ dā€™alumnes participants.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en lā€™exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En tals casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– Google LLC, empresa prestadora del servei ā€œG Suite for Nonprofitsā€.

TransferĆØncies internacionals
No es preveuen.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ Les dades es conservaran durant el desenvolupament del curs o programa de formaciĆ³, sense perjudici de conservar-se degudament bloquejades durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.
ā–Ŗ Les dades personals que sā€™indiquen es conservaran indefinidament amb la finalitat dā€™expedir certificacions de la formaciĆ³ que haja rebut lā€™interessat.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ econĆ²mica i comptable dels serveis rebuts i prestats per lā€™organitzaciĆ³ en relaciĆ³ amb el pagament de factures per treballs o serveis prestats a lā€™organitzaciĆ³ i els cobraments fets.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ Compliment dā€™una obligaciĆ³ legal (art. 6.1.c) RGPD).
– Llei 1/2002, de 22 de marƧ, reguladora del dret dā€™associaciĆ³.

Interessats
Associats o membres, proveĆÆdors, clients, usuaris, propietaris o arrendataris, estudiants, assistents a congressos, ponents, personal investigador, professors, personal dā€™administraciĆ³, altres empleats, representants legals i personal de contacte.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon, adreƧa i adreƧa electrĆ²nica.
ā–Ŗ Dades econĆ²miques, financeres i dā€™assegurances: comptes bancaris i nĆŗmeros de factura.
ā–Ŗ Dades de transaccions de bĆ©ns i serveis.

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– Entitats bancĆ ries per a fer les transaccions que calguen en relaciĆ³ amb la prestaciĆ³ del servei corresponent.
– AgĆØncia Estatal dā€™AdministraciĆ³ TributĆ ria per al compliment de les obligacions tributĆ ries previstes per la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, en aplicaciĆ³ de la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En aquests casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers la universitat sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– AsesorĆ­a Empresarial Castellonense S.A.P.
– LlasĆ©n GestiĆ³n S.L.
– Orimer Assessorament Empresarial SCP.
– Faura-Casas Auditors Consultors SL.
– Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional.
– Quarely Industrial S.L.
– Servicios Documentales Avanzados S.L.

TransferĆØncies internacionals
Es preveuen transferĆØncies internacionals de dades, si escau, a:
– Andorra, paĆ­s declarat de nivell adequat per la ComissiĆ³ Europea, dā€™acord amb la decisiĆ³ 2010/625/UE, de la ComissiĆ³, de 19 dā€™octubre de 2010.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ La informaciĆ³ de naturalesa comptable i fiscal es conservarĆ  a efectes fiscals durant un perĆ­ode de quatre anys, en virtut de la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071-Ƨ CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ de la informaciĆ³ administrativa, econĆ²mica i comptable relativa als proveĆÆdors, aixĆ­ com el control dels serveis prestats.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (art. 6.1.b) RGPD) derivat de la relaciĆ³ jurĆ­dica contractual entre les parts.

Interessats
ProveĆÆdors, representants legals, personal de contacte.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon, adreƧa i adreƧa electrĆ²nica.
ā–Ŗ Dades econĆ²miques, financeres i dā€™assegurances: comptes bancaris i nĆŗmeros de factura.
ā–Ŗ Dades de transaccions de bĆ©ns i serveis.

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– Entitats bancĆ ries per a fer les transaccions que calguen en relaciĆ³ amb la prestaciĆ³ del servei corresponent.
– AgĆØncia Estatal dā€™AdministraciĆ³ TributĆ ria per al compliment dā€™obligacions tributĆ ries previstes per la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, en aplicaciĆ³ de la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En aquests casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers la universitat sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– AsesorĆ­a Empresarial Castellonense S.A.P.
– LlasĆ©n GestiĆ³n S.L.
– Orimer Assessorament Empresarial SCP.
– Faura-Casas Auditors Consultors S.L.

TransferĆØncies internacionals
No es preveuen.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  mentre es mantinga el vincle entre les parts.
ā–Ŗ La informaciĆ³ de naturalesa comptable i fiscal es conservarĆ  a efectes fiscals durant un perĆ­ode de quatre anys, en virtut de la llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributĆ ria.
ā–Ŗ La informaciĆ³ es conservarĆ  degudament bloquejada durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat
GestiĆ³ de la informaciĆ³ sobre les competicions, tornejos, premis i concursos organitzats per al personal de les universitats sĆ²cies de lā€™organitzaciĆ³ i dels centres de secundĆ ria i batxillerat.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ ExecuciĆ³ dā€™un contracte (art. 6.1.b) RGPD) derivat de lā€™acceptaciĆ³ de termes i condicions del tractament previ a la inscripciĆ³.
ā–Ŗ Consentiment per al tractament (art. 6.1.a) RGPD) en relaciĆ³ amb:
– Lā€™enviament dā€™informaciĆ³ sobre els actes i les activitats que organitze lā€™entiat.
– La publicaciĆ³ de contingut multimĆØdia.

Interessats
Estudiants, professors, intervinents, pares, tutors i representants legals.

Dades personals tractades
ā–Ŗ Dades de carĆ cter identificatiu: nom i cognoms, NIF/DNI, telĆØfon, adreƧa, adreƧa electrĆ²nica i imatge/veu.
ā–Ŗ Dades de categories especials: discapacitat (en cas de ser necessari per a lā€™accessibilitat als recintes i locals).
ā–Ŗ Dades acadĆØmiques i professionals.

Destinataris de les dades
Se cediran i comunicaran les dades:

ā–Ŗ Sense necessitat de consentiment:
– Entitats asseguradores per a atendre les contingĆØncies previstes en les assegurances corresponents.
– ComunicaciĆ³ a les universitats amfitriones que habiliten els locals on se celebren els actes.
– Serveis sanitaris en cas de malaltia o accident quan hi haja interĆØs vital de la persona.
– Les entitats bancĆ ries per al cobrament corresponent, si escau.

A requeriment dā€™autoritats:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, dā€™acord amb la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en lā€™exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.

ā–Ŗ Encarregats del tractament:
– Google LLC, empresa prestadora del servei ā€œG suite for nonprofitsā€.

TransferĆØncies internacionals
Es preveu fer transferĆØncies internacionals de dades, si escau, a:
– Andorra, paĆ­s declarat de nivell adequat per la ComissiĆ³ Europea, dā€™acord amb la decisiĆ³ 2010/625/UE, de la ComissiĆ³, de 19 dā€™octubre de 2010.
Tals transferĆØncies de dades es faran quan la Universitat dā€™Andorra organitze algun acte.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
ā–Ŗ Les dades es conservaran durant el desenvolupament de la competiciĆ³ o concurs, sense perjudici de conservar-se degudament bloquejades durant els perĆ­odes addicionals necessaris per a la prescripciĆ³ dā€™eventuals responsabilitats legals.
ā–Ŗ Les dades personals que sā€™indiquen es conservaran indefinidament amb la finalitat dā€™expedir certificacions o diplomes acreditatius.
ā–Ŗ Les dades que es divulguen o aquelles de quĆØ es faƧa publicitat (enregistraments, notes de premsa, programes etc.) es podran conservar indefinidament.

Mesures de seguretat tĆØcniques i organitzatives
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de forma rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica protecciodedades@vives.org o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Responsable
Xarxa dā€™Universitats Institut Joan LluĆ­s Vives
CIF: G-12433710
Domicili: Edifici ƀgora, local 10. Universitat Jaume I. Av. de Vicent Sos Baynat, s/n. CP 12071 CastellĆ³ de la Plana.

Finalitat del tractament
ā–Ŗ Seguir les publicacions de la Xarxa Vives dā€™Universitats en xarxes socials.
ā–Ŗ Permetre la publicaciĆ³ en xarxes socials de notĆ­cies, pĆ gines i informaciĆ³ de la Xarxa Vives dā€™Universitats que hagen integrat botons que activen publicacions en xarxes socials.
ā–Ŗ Difondre lā€™activitat de la Xarxa Vives dā€™Universitats.

Base jurĆ­dica de legitimaciĆ³
ā–Ŗ El seguiment dels nostres perfils en xarxes socials implica una acciĆ³ afirmativa que comporta una manifestaciĆ³ del consentiment en els termes de lā€™article 6.1.a) del Reglament general de protecciĆ³ de dades (RGPD).
ā–Ŗ DivulgaciĆ³ de lā€™activitat. MissiĆ³ realitzada en interĆØs pĆŗblic (article 6.1.e) RGPD).

Categories dā€™interessats
Seguidors del perfil de la Xarxa Vives dā€™Universitats i usuaris de xarxes socials.

Categories de dades
Identificador del perfil en la xarxa social.

Destinataris de les dades
ā–Ŗ Les interaccions en xarxes sĆ³n pĆŗbliques. La publicaciĆ³ dā€™un comentari implica que lā€™usuari consent:
– El seu etiquetatge.
– La seua reexpediciĆ³ (per exemple, mitjanƧant la funciĆ³ RT de twitter).
– La connexiĆ³ de lā€™aplicaciĆ³ de publicaciĆ³ i la comunicaciĆ³ per transmissiĆ³ amb la xarxa social.

ā–Ŗ A requeriment de les autoritats. Tenint en compte lā€™impacte jurĆ­dic cada vegada mĆ©s rellevant de les xarxes socials, caldria enviar informaciĆ³ sobre seguidors de xarxes socials a requeriment de:
– AgĆØncia Espanyola de ProtecciĆ³ de Dades per a inspecciĆ³, en aplicaciĆ³ de la llei orgĆ nica 3/2018, de 5 de desembre, de protecciĆ³ de dades personals i garantia dels drets digitals.
– Forces i cossos de seguretat en exercici de les seues funcions.
– Jutges i tribunals en els termes establerts per la legislaciĆ³ processal.
En aquests casos, abans de posar les dades a la disposiciĆ³ de tercers la Xarxa Vives dā€™Universitats sā€™assegura que aquestes autoritats les solĀ·liciten i hi accedeixen dā€™acord amb les lleis.

TransferĆØncies internacionals
No es preveuen.

Termini de conservaciĆ³ de les dades
Les dades personals dels seguidors es tractaran mentre mantinguen el seguiment o interactuen amb el perfil de la xarxa social de la Xarxa Vives dā€™Universitats.

Mesures tĆØcniques i organitzatives de seguretat
Sā€™apliquen les mesures tĆØcniques, organitzatives i operatives apropiades per garantir una seguretat adequada al risc amb:
– Capacitat de garantir la confidencialitat, la integritat, la disponibilitat i la resiliĆØncia permanents dels sistemes i serveis de tractament.
– Capacitat de restaurar la disponibilitat i lā€™accĆ©s a les dades personals de manera rĆ pida en cas dā€™incident fĆ­sic o tĆØcnic.
– Seguiment dā€™un procĆ©s de verificaciĆ³, avaluaciĆ³ i valoraciĆ³ regulars de lā€™eficĆ cia de les mesures tĆØcniques i organitzatives per a garantir la seguretat del tractament.

Drets
Els interessats poden exercir els drets dā€™accĆ©s, rectificaciĆ³, supressiĆ³, portabilitat, limitaciĆ³ o oposiciĆ³ al tractament i, si escau, el de revocaciĆ³ del consentiment a travĆ©s de lā€™adreƧa electrĆ²nica [ā€¦] o mitjanƧant un escrit que poden enviar a lā€™adreƧa postal:

Xarxa Vives d’Universitats
Edifici ƀgora, local 10.
Universitat Jaume I.
Av. de Vicent Sos Baynat, s/n.
12071 CastellĆ³ de la Plana.

A la solĀ·licitud sā€™adjuntarĆ  una cĆ²pia del DNI o document identificatiu equivalent (passaport, NIEā€¦), una de lā€™acreditaciĆ³ de la representaciĆ³ que es tinga i, si escau, una de la justificaciĆ³ de la solĀ·licitud.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.