Presentació de les obres guanyadores dels III Premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària en català

andres

Presentació de les obres guanyadores dels III Premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària en català

Loading Map....

Lloc: Moll de la Fusta de Barcelona
Municipi: Barcelona
Adreça: Moll de la Fusta de Barcelona
Data: 19/09/2021
Hora d'inici: 11.00 h

Detall de l'esdeveniment:

La Setmana del Llibre en Català acollirà la presentació de les obres guanyadores dels III Premis Joan Lluís Vives a l’edició universitària de la Xarxa Vives diumenge 19 de setembre, a les 11 h, a l’escenari 2 del Moll de la Fusta (Barcelona):

  • Millor edició: Evolució constructiva de la catedral de Mallorca, de Miquel Ballester Julià i publicada per Edicions Universitat de les Illes Balears.
  • Millor coedició interxarxa: Sant Climent de Taüll i La Vall de Boí, de Milagros Guardia Pons i Immaculada Lorés i Otzet. La publicació ha estat coeditada per Edicions i Publicacions de la Universitat de Lleida, pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, per Edicions de la Universitat de Barcelona, pel Servei de Publicacions de la Universitat de Girona, per Iniciativa Digital Politècnica de la Universitat Politècnica de Catalunya, per Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili, pel Museu Nacional d’Art de Catalunya i pel Museu del Disseny de Barcelona.
  • Millor llibre de ciència i tecnologia: Què hi ha darrere la crisi ambiental? Aportacions des de l’ecologia social, de M. Àngels Alió Torres, Helena Perxacs Motgé i Enric Tello Aragay. Publicada per Edicions UB.
  • Millor llibre de ciències socials, arts i humanitats: Sentències de Joan Lluís Vives, de Francesc Xavier Blay Meseguer i publicat per Publicacions Universitat d’Alacant.
Programa: Publicacions
Categories:

Afegeix al meu Google Calendar | Afegeix a la meua agenda ICAL