Exposicions itinerants

Exposicions itinerants

Us donem la benvinguda al catàleg d’exposicions itinerants de la Xarxa Vives. Us convidem a explorar les opcions disponibles i aprofundir en les seves temàtiques diverses i enriquidores.

A la interfície trobareu les dimensions i format de cadascuna de les mostres, així com indicacions pel seu transport i muntatge.

Per sol·licitar el préstec d’una exposició, aquest catàleg ofereix la possibilitat de descobrir les propostes i de connectar amb la universitat propietària de la mostra.

Agenda

03 de març de 2025 - Museu Etnogràfic de Ripoll (Ripoll)
Il·lustradores

Condicions generals

Les condicions generals per al préstec de les exposicions són les següents:
• La cessió temporal d’aquestes exposicions és gratuïta.
• Les despeses de transport (recollida i devolució d’obra) i muntatge de l’exposició van a càrrec de l’entitat sol·licitant, així com les despeses de l’assegurança, si escau.
• Per seguretat de les peces s’exigeix que el transport d’obra siga en furgoneta tancada; no podrà utilitzar-se furgonetes pick up, ni lones, ni cordes per a cobrir les peces.

Cada universitat podrà establir altres condicions específiques, en funció de les característiques pròpies del producte que ofereix per al préstec, que s’indicaran de manera clara en la fitxa corresponent al catàleg.

    La Xarxa Vives d’Universitats, com a responsable, tractarà les vostres dades amb la finalitat d’identificar-vos i gestionar la vostra sol·licitud. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament per mitjans físics o electrònics.
    Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web.

    Si marqueu aquesta casella, consentiu que utilitzem les vostres dades per a enviar-vos informació sobre els actes i activitats que organitza la Xarxa Vives.

    Si marqueu aquesta casella, consentiu que comuniquem les vostres dades a les universitats integrants de la Xarxa Vives perquè us puguen enviar informació sobre actes i activitats del vostre interès.

    Addicionalment, us informem que aquest formulari està protegit per reCAPTCHA i les polítiques de Google com a entitat prestadora del servei.