Equips de 14 universitats s’enfrontaran a la Lliga de Debat Universitària 2017

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.19/12/2016-. Una vegada més, els estudiants de la regió Vives aposten per la paraula i el diàleg en la Lliga de Debat Universitària 2017, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra entre els dies 24 i 27 d’abril de 2017.

La participació, oberta a l’alumnat, compta ja amb la confirmació de 14 universitats Vives, els equips de les quals s’enfrontaran durant la competició. Així, les universitats d’Alacant, Autònoma de Barcelona, Girona, Lleida, Jaume I, de les Illes Balears, Miguel Hernández d’Elx, Oberta de Catalunya, Pompeu Fabra, Politècnica de València, Ramon Llull, Rovira i Virgili, València i Vic-Central de Catalunya competiran hauran de convèncer al jurat sobre si cal, o no, que el poder públic controle els mitjans de comunicació.

La Lliga de Debat Universitària té com a objectiu fomentar l’ús de la paraula entre l’estudiantat sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en els quals s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat. El jurat valora capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció, tant semàntica com formal.19/12/2016 » Actualitat de la Xarxa, Notes de premsa

LA LLIGA, EN DIRECTE Classificacions, en temps real

Actualitat universitats

  • La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    La UdL dissenyarà begudes de sucs de fruita sense conservants

    L'acord de col·laboració entre la UdL, la Càtedra Agrobank Qualitat i innovació en el sector agroalimentari de la UdL i Indulleida SA pretén desenvolupar begudes de sucs de fruita lliures de conservants, mitjançant olis essencials procedents de plantes.