Fonsxrecerca, la informació més útil per a la recerca universitària

Castelló, Barcelona, Palma.- 25/01/2011.- Fonsxrecerca és una guia dels programes de finançament de recerca impulsada per la Xarxa Vives, concebuda perquè els investigadors i els grups de recerca universitaris puguen localitzar els programes adients per finançar la seua recerca. Les diverses seccions del web permeten mantenir-se al corrent de les novetats dels programes convocats per les administracions d’arreu del territori, per tal que els investigadors puguen preparar el seu projecte amb antelació a les convocatòries.

Fonsxrecerca permet consultar informació pormenoritzada i actualitzada sobre els principals programes de finançament de la recerca. En cada programa es pot veure què es financia, a qui va adreçat i aspectes que cal destacar. A més a més, dins de cada apartat s’inclou informació sobre els tipus de projectes elegibles, les despeses finançables, els requisits, àrees prioritàries, etc.

Aquesta eina ens ajuda a finançar projectes a nivell nacional però també a nivell europeu. Actualment, hi ha diversos programes de finançament oberts com són el subprograma de Personal Tècnic de Suport (PTA-MICINN), el subprograma Ramón y Cajal – RYC per a contractes postdoctorals, ajuts per al desenvolupament de projectes d’investigació en matèria sanitària o el Subprograma d’estades de mobilitat postdoctoral en centres estrangers, entre altres.

Fonsxrecerca permet subscriure’s via RSS a les novetats del web per estar al dia sobre les convocatòries. Així mateix, es poden seguir les novetats també via Facebook i Twitter.