25.000 estudiants participaren als cursos d’estiu de la regió Vives l’any 2010

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/02/2011.- Al voltant de 25.000 estudiants van participar l’any passat en algun dels més de 800 cursos d’estiu programats per 31 marcs organitzatius a la regió Vives i aplegats a la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives. Una programació estiuenca plenament consolidada, una oferta agregada que respon a la demanda dels assistents a aquests cursos, tant estudiants com professionals d’arreu del territori. L’elaboració de l’edició 2011 de la Guia ja està en marxa. El procés ha estat engegat a partir de la reunió de la Comissió de Coordinació d’Activitats d’Estiu de la Xarxa, que va tenir lloc el passat divendres 4 de febrer a la Universitat Jaume I.

En acabar la reunió, Carmen Parra, presidenta de la Comissió i secretària general de la Universitat Abat Oliba (UAO), va destacar «el grau de consolidació dels cursos d’estiu en l’oferta global de les universitats», així com el caràcter permanent de la demanda de les accions formatives en el període no lectiu. En aquest sentit, Parra va posar l’èmfasi en la necessitat de continuar treballant en aquesta línia «per a oferir la major oferta agregada a través d’una eina en línia com és el web de la Guia, que és un referent per a tots els que cerquen cursos del seu àmbit de coneixement arreu dels nostres territoris».

D’altra banda, la presidenta de la Comissió es va felicitar per la incorporació a la Guia de cursos d’estiu de les accions formatives organitzades en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE). «És una bona notícia per a tots, un pas satisfactori comptar també amb els cursos que es desenvolupen a Prada de Conflent», va indicar Parra.