Tota la informació de les 38 convocatòries obertes per al finançament de la recerca

Castelló, Barcelona, Palma.- 07/03/2011.- 38 convocatòries públiques de finançament de projectes de recerca a l’abast de tots els professors investigadors de la regió Vives. Aquesta és l’oferta, ara mateix, que Fonsxrecerca posa a disposició dels seus usuaris. La guia dels programes de finançament de recerca impulsada per la Xarxa Vives, concebuda perquè els investigadors i els grups de recerca universitaris puguen localitzar els programes adients per finançar la seua recerca, ofereix un ampli ventall d’opcions per als investigadors de qualsevol àmbit de coneixement, perquè aquests puguen puguen preparar el seu projecte fins i tot amb antelació a les convocatòries.

Fonsxrecerca permet consultar informació pormenoritzada i actualitzada sobre els principals programes de finançament de la recerca. En cada programa es pot veure què es financia, a qui va adreçat i aspectes que cal destacar. A més a més, dins de cada apartat s’inclou informació sobre els tipus de projectes elegibles, les despeses finançables, els requisits, àrees prioritàries, etc.

Aquesta eina ens ajuda a finançar projectes a nivell nacional però també a nivell europeu. Entre les convocatòries obertes actualment, hi ha programes de finançament en els àmbits agroalimentari, sanitari, de noves tecnologies i també per a accions de col·laboració ciència-tecnologia-empresa.

Fonsxrecerca permet subscriure’s via RSS a les novetats del web per estar al dia sobre les convocatòries. Així mateix, es poden seguir les novetats també via Facebook i Twitter.