Les universitats de la Xarxa presenten les seues novetats editorials a la Fira del Llibre de València

D’esquerra a dreta, Juli Peretó, Jesús Navarro i Ramon Lapiedra en la presentació dels llibres El secret del que és viu i Defensar la ciència dintre de la raó a la Fira del Llibre de València (Imatge de la Fira del Llibre).

València, Barcelona, Palma.- 08/04/2011.- La Xarxa Vives d’Universitats participa amb un estand a la 42 edició de la Fira del Llibre de València, des d’ahir i fins al proper dia 17 d’abril als jardins de Vivers de la capital valenciana. Durant els 11 dies que romandrà oberta la Fira, els visitants podran conéixer la producció editorial de cadascuna de les universitats de la regió Vives que estaran en els estands de què disposa la Universitat de València a la Fira (del 6 al 8 ) Tindran una presència destacada a l’estand les novetats editorials, que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 8.000 títols. Així mateix, els assistents a la fira podran accedir al número 7 de la revista BUC. Universitat. Cultura. Llibres.

A la Fira del Llibre de València que té un horari d’11 a 14 h i de 17 a 21 h., els assistents trobaran escriptors que signen exemplars i també un seguit d’activitats com presentacions, lectures poètiques, exposicions, conferències i taules rodones sobre temes diversos relacionats amb la literatura. D’entre les activitats organitzades s’ha previst un homenatge a l’escriptor valencià Enric Valor amb motiu del centenari del seu naixement.
A més a més, hi haurà activitats específiques per a xiquets i joves i una Biblioteca infantil amb més de 350 títols a disposició dels més joves.

La Fira del Llibre de València continua sent una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i en la cultura en general.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.