L’autogestió de l’aprenentatge, al III Congrés Internacional Univest

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-20/05/2011.- La Universitat de Girona acull el III Congrés Internacional nivest, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny i tractarà sobre l’«autogestió de l’aprenentatge».

El congrés compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives i constitueix un espai destinat a l’intercanvi d’idees i a la reflexió al voltant del procés d’ensenyament i aprenentatge que té lloc a la universitat i que situa l’estudiant en el centre de tot el seu desenvolupament. Les darreres edicions de 2008 i 2009 es van centrar en els temes «L’estudiant, eix del canvi a la universitat» i «Claus per a la implicació dels estudiants a la universitat», respectivament.

L’edició d’enguany té com objectiu oferir visions actualitzades que permeten orientar millor la feina de tots els responsables a l’hora de facilitar els processos i oferir les eines necessàries per tal que els estudiants puguen desenvolupar adequadament el seu treball a la universitat. Entre els participants que intervindran s’inclouen les intervencions de Luis A. Branda, reconegut expert en la metodologia ABP; Martine Beauvais, de la Universitat de Lille i Jeroen Boschma, director creatiu de Keesie i coautor de ‘Generación Einstein’.

Consulteu el programa.