Últims dies per sol·licitar els ajuts a la mobilitat per a cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 31/05/2011.- La Xarxa Vives tancarà aquest divendres 3 de juny la convocatòria DRAC Estiu d’ajuts a la mobilitat, que té per objectiu atorgar ajuts per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia de cursos d’estiu 2011. Els 752 cursos que s’ofereixen enguany tenen lloc entre el 15 de maig i el 15 d’octubre a 73 localitats diferents dels territoris de parla catalana.

La convocatòria està adreçada a estudiants de les universitats de la Xarxa Vives que estiguen cursant estudis de grau, diplomatura, llicenciatura, bàtxelor, enginyeria o arquitectura que tinguen més de 45 crèdits aprovats i estudiants de màsters oficials universitaris i doctorat.

L’objecte de l’ajut és cobrir les despeses de desplaçament, allotjament i matrícula; en cap cas s’hi inclouran les despeses de manutenció. Aquests ajuts només seran aplicables a aquelles activitats que apareixen a la Guia de cursos d’estiu que la Xarxa Vives edita anualment.

Consulteu les bases i l’import dels ajuts.