La UdA acollirà la trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 23/06/2011.- El proper 8 de juliol tindrà lloc a la Universitat d’Andorra la trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives en el marc del Fòrum Vives. La trobada comptarà amb dues sessions de treball, precedides per l’obertura a càrrec del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. En la primera es presentarà un estudi per definir indicadors que els participants hauran d’analitzar i esmenar. El debat d’aquesta primera sessió serà moderat pel síndic de greuges de la Universitat de Girona, Joan Miró. Durant la segona sessió, s’abordaran els greuges derivats del segon any d’aplicació dels graus i es tractaran altres problemes presentats als síndics i es classificaran per temes. Aquest segon debat estarà moderat per la síndica de greuges de la Universitat Pompeu Fabra, Paz Battaner. A més dels síndics i defensors, també hi participarà personal de les oficines universitàries que els hi donen suport.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la Universitat de València el 10 de juliol de 2009 y a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, el 9 de juliol de 2010. Aquesta tercera trobada tindrà lloc a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra a Sant Julià de Lòria el proper 8 de juliol de 2011.