Professors de les universitats de la Xarxa difonen la llengua i la cultura catalanes a Alemanya

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-02/09/2011.- La Xarxa Vives d’Universitats i l’Institut Ramon Llull engeguen l’edició de 2011 del Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes que organitzen conjuntament.

El programa s’aplica de manera addicional als estudis de grau i màster en universitats alemanyes que imparteixen docència d’estudis catalans. Inclou un Mòdul bàsic de llengua i cultura catalanes (150 hores) i un Mòdul especialitzat (50 hores) en Economia i empresa, Periodisme i mitjans de comunicació, Patrimoni i gestió cultural o Dret i ciències polítiques que permet els estudiants alemanys completar els coneixements de la seua especialitat amb coneixements d’altres disciplines. El programa també preveu la realització d’estades de pràctiques dels estudiants en empreses i institucions del nostre territori, alhora que fomenta l’intercanvi de professorat per mitjà dels programes de mobilitat europea.

Des del proper dilluns, 5 de setembre, fins al febrer de 2012, professors de les universitats de Vic, Abat Oliba, Rovira i Virgili, Pompeu Fabra, Barcelona i Autònoma de Barcelona impartiran els mòduls especialitzats a les universitats de Tubinga, Hamburg, Saarland, Ruhr de Bochum i Heidelberg.

Per a més informació consulteu la convocatòria 2011 i els cursos del Mòdul especialitzat