El II Curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger repeteix èxit d’inscripcions

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/10/2011.- Els municipis de Vinaròs i Morella acolliran, per segon any consecutiu, el II Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger que tindrà lloc del 14 al 16 d’octubre. El curs l’organitzen conjuntament, l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats.

Enguany el curs repeteix éxit d’inscripcions. A hores d’ara ja s’han cobert les 40 places disponibles i s’ha hagut d’obrir una llista d’espera per a les persones interessades que no han obtingut plaça. L’objectiu del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior. Per aquest motiu, el curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en Filologia Catalana, i a estudiants del darrer any de grau que no tinguen o compten amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua.

Durant tres dies, els alumnes treballaran envers a tres aspectes principals de la didàctica: el tractament de la cultura en la didàctica de la llengua, les eines i recursos multimèdia per a l’aprenentatge de la llengua a l’exterior i les estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres.

Els participants que assistisquen a un 90 % de les classes i lliuren un treball d’aplicació pràctica, obtindran un certificat d’assistència i aprofitament, que es valorarà com a mèrit per a convocatòries de professors de llengua a les universitats de l’exterior.

A més, per afavorir la mobilitat, els estudiants amb comptat amb la possibilitat de sol·licitar un ajut DRAC-Hivern per assistir a aquest curs.

Consulteu el programa.