La Comissió Permanent de la Xarxa es reuneix a la Universitat Jaume I


Els vicerectors membres de la Comissió Permanent, durant la reunió al Rectorat de la Universitat Jaume I. Imatge: Damián Llorens (UJI).

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/11/2011.- La Comissió Permanent de la Xarxa Vives s’ha reunit avui divendres a la Universitat Jaume I. Els vicerectors membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de l’associació han analitzat les diferents línies d’actuació desenvolupades per la Xarxa durant els darrers mesos i han tractat també les properes activitats en cada àmbit de treball.

A la reunió han participat el president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent; el vicepresident I, Joan Viñas i el vicepresident III i rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña.