Tens la tesi doctoral en català? Presenta’t al Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives»

València, Barcelona, Palma. -21/02/2012.- El Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives» s’adreça a estudiants de doctorat que tinguen la seua tesi inscrita i sense defensar públicament a data 31 de desembre de 2011. La Xarxa Vives d’Universitats convoca cada any el premi amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València i el suport de la CAM. La convocatòria ha arribat ja a la seua tretzena edició.

Per a participar en la present edició (vegeu les bases), cal presentar un article periodístic en català de la mateixa temàtica que la tesi doctoral, el qual ha de tenir una extensió màxima de 15.000 caràcters (amb espais inclosos). Cada autor pot presentar un únic article original, inèdit i no premiat en altres concursos. El termini per presentar els originals finalitza el 30 d’abril de 2012.

Hi haurà dos premis indivisibles, un per cada modalitat, de 1.500 euros cadascun, i les revistes Mètode i L’Espill publicaran els dos articles guanyadors. Així mateix, el setmanari El Temps en farà una ressenya periodística. El jurat estarà constituït per professorat de les universitats de la Xarxa Vives i altres professionals vinculats a l’àmbit del premi.