Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives», amb 1.500 € per a les tesis guanyadores

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-02/03/2012.- El proper 30 d’abril finalitza el termini de presentació de candidatures al Premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives», que la Xarxa Vives d’Universitats convoca anualment amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València i el suport de la CAM. Enguany la convocatòria ha arribat ja a la seua tretzena edició.

El premi s’adreça a estudiants de doctorat que tinguen la seua tesi inscrita i sense defensar públicament a data 31 de desembre de 2011. L’’objectiu del premi és fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat. Els treballs guanyadors seran premiats amb 1.500 euros i la publicació a les revistes «Mètode» i «L’Espill», a més d’una ressenya periodística dels treballs a la revista «El Temps».

Per a participar en la present edició (vegeu les bases), cal presentar un article periodístic en català de la mateixa temàtica que la tesi doctoral, el qual ha de tenir una extensió màxima de 15.000 caràcters (amb espais inclosos). Cada autor pot presentar un únic article original, inèdit i no premiat en altres concursos. El termini per presentar els originals finalitza el 30 d’abril de 2012. El jurat estarà constituït per professorat de les universitats de la Xarxa Vives i altres professionals vinculats a l’àmbit del premi.