Disponibles els materials del Fòrum Vives «Les universitats de l’arc mediterrani. El temps de les aliances»

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05/03/2012.- Els materials del Fòrum Vives «Les universitats de l’arc mediterrani. El temps de les aliances», que va tenir lloc el 28 de febrer a la Universitat Jaume I, estan disponibles ací. Durant la jornada, que va comptar amb la participació de representants del món acadèmic, polític, social i empresarial, es va reforçar l’aliança interuniversitària de la Xarxa Vives.

A més, podeu accedir al vídeo complet de la sessió, disponible en dos parts (1 i 2).

Organitzat per la Xarxa amb el suport de l’UJI -a través de la Càtedra Increa– i de la Càtedra Unesco de Gestió i Política Universitària de la Universitat Politècnica de Madrid, el fòrum va comptar amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa (IIVEI). El fòrum es va poder seguir en directe al portal de l’UJI i va permetre l’aportació per part dels internautes a Twitter, a través de l’etiqueta #fòrumvives.