Les universitats de la regió Vives publiquen un pla comú de Política Lingüística

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-19/03/2012.- La Xarxa Vives d’Universitats ha publicat el Pla de Política Lingüística 2012-2014, el primer pla d’aquestes característiques que s’aprova a nivell interuniversitari de la regió Vives.

El pla ha estat elaborat pels representats a la Comissió de Llengua de les 21 universitats membres de la Xarxa i ha estat aprovat pels rectors del Consell General en la reunió que va tenir lloc a la Universitat Jaume I, el darrer 28 de febrer.  El document descriu els criteris generals de política lingüística de la regió Vives i estableix el pla de treball per al període 2011-2013. El pla de treball s’estructura entorn a quatre eixos: normalització, multilingüisme, coordinació i projecció.