La literatura catalana, convidada d’honor al saló internacional del llibre de Québec

Barcelona, Castelló, Palma.- 28/03/2012.- Segons informa l’Institut Ramon Llull, la literatura catalana és la convidada d’honor de l’edició d’enguany del Salon International du Livre de Québec, que es realitzarà de l’11 al 15 d’abril de 2012.

Segons destaca l’IRL, en els darrers anys, ja han estat diversos els intercanvis entre Québec i la cultura catalana: els festivals i les editorials quebequesos han comptat freqüentment amb els autors en llengua catalana, i l’ensenyament del català a la Universitat de Montréal ha gaudit d’una gran popularitat des de la seua implantació el 2007.

Al saló hi haurà una vintena d’actes, entre taules rodones, lectures i firmes de llibres, en els quals participaran alguns dels noms més destacats de la literatura catalana que tenen obres traduïdes al francès. És el cas de Lluís-Anton Baulenas, Maite Carranza, Gabriel Janer Manila, Joan Lluís Lluís, Arnau Pons, Jaume Pont, Susanna Rafart, Albert Sánchez Piñol i Francesc Serés.