El ‘Catalanitzador’ es presenta a la Universitat d’Alacant

Imatge de la presentació del Catalanitzador. (Foto: UA).

Alacant, Barcelona, Palma.- 27/04/2012.- L’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant (UA)  va acollir dijous 26 d’abril la III Jornada de Difusió de Programari Informàtic en Valencià, que va incloure la presentació del Catalanitzador per al Windows desenvolupat per Softcatalà amb el suport de la Xarxa Vives. A l’acte, que va comptar amb l’assistència del membre de la Comissió Permanent de la Xarxa i vicerector de Tecnologia i Innovació Educativa de la UA, va intervenir Jordi Mas (membre fundador de Softcatalà i desenvolupador principal del Catalanitzador).

El Catalanitzador instal·la els paquets d’idioma de Microsoft Windows XP, Windows Vista i 7 (32 i 64 bits); Microsoft Office 2003, 2007 i 2010 i Internet Explorer 6, 7, 8 i 9. Addicionalment, permet canviar la configuració del sistema a català, configura el català com a llengua de navegació a l’Internet Explorer, al Firefox i al Chrome.